Kerstmis

butonkledingkerstman-vrouw.jpgbutonbaardstellenkerstman.jpgbutonkerstmutsen.jpgbutonkerstartikelen.jpgbutonchristmancrackers.jpgbutonverhuurkerstmankostuum.jpg

Kerstman kostuums
Voor de Kerstman hebben wij verschillende kostuums van eenvoudige tot luxe fluwelen Kerstmankostuums. Diverse soorten baarden, verschillende maten Kerstmanbellen.

Kerstvrouw jurkjes
Voor de Kerstvrouwen hebben wij vele soorten jurkjes in de verkoop. Van eenvoudig tot een mooie luxe uitvoering. De meeste jurkjes zijn compleet met kerstmuts en een riempje. Wij hebben de jurkjes al vanaf € 14,50!

Christmas crackers
Wij verkopen tevens de uit Engeland traditionele Christmas crackers: de sierlijke pakjes in de vorm van een toffee worden voor een diner gelijktijdig opengetrokken, na een bescheiden knal komt er een cadeautje met eventueel een muts tevoorschijn. Merry Christmas!

Kerstmutsen
Om het nog feestelijker te maken verkopen we allerlei soorten kerstmutsen.
Eenvoudig tot luxe, in de vorm van een Kerstman, met vlechten etc. Maar ook grote kerstzakken in de vorm van een kerstmuts om de cadeaus in te doen, en grote luxe kerstsokken om bij de open haard te hangen. 

Huren kan ook!
Wij verhuren complete Kerstman kostuums. (Dit is één soort kostuum en één maat) De Kerstman is compleet met een fluwelen kostuum, een mooie baard en pruik, kerstmuts, riem en beenkappen (laarzen).
Bij de beenkappen hoeft u enkel zwarte schoenen te dragen.
De kostuums worden verhuurd per dag.

 
Reserveer tijdig, want vol = vol.
paginakopkerst.jpg

Nieuwsbrief

Wilt u maandelijks op de hoogte blijven over onze nieuwtjes?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Voor onze Privacy Policy verwijzen wij u graag naar betreffende pagina, onderaan onze website.
Aanmelden
© 2011 - 2022 De Goudse Feestwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel