Sinterklaas

butonsinterklaaskostuums.jpg  butonsintaccessoires.jpgbutonpietaccessoires.jpgbutonsintbaardenenpruiken.jpgbutonsintschminkartikelen.jpgbutonsintenpietkostuumverhuur.jpgsintenpietdecoraties.jpgO, kom maar eens kijken... De Goudse Feestwinkel is de "hof" leverancier van Sinterklaas.
Vanaf 3 november t/m 5 december is de winkel ingericht voor de Sint en zijn Pieten.

Sinterklaas kostuums
In de verkoop hebben wij Sinterklaaskostuums in een zeer eenvoudige uitvoering, mooie fluwelen tot zeer luxe uitvoeringen (TV Sint). Heeft u een klein budget? Of wilt u als de "echte" Sint van TV eruit zien? Bij ons is dat allemaal mogelijk.

Ook leveren wij onderjurken (habijt) in verschillende uitvoeringen. Wij hebben een enkele habijt, of in combinatie met een paarse onderrok, maar ook met een paarse broek. Dit laatste is ideaal als de Sint te paard moet gaan.

Staf
Een staf hebben wij in verschillende uitvoeringen. Een plastic staf voor een klein budget of ter decoratie te gebruiken. Maar ook een echte staf van koper of messing in een 2- of zelfs 3-delige uitvoering, die makkelijk te vervoeren is in de auto.

Pieten kostuums
Pieten kostuums variëren van eenvoudig trevira uitvoering, velours de panne, imitatie fluweel, fluweel met of zonder cape. En speciaal voor de dames hebben wij een pietenpak met een rokje of pietenjurk! 

Kleine Pietjes
Ook aan de kleine Sint en Pietjes hebben wij gedacht. Voor kinderen verkopen wij een Sintpakje en Pietjes van een eenvoudige kwaliteit tot een mooi fluwelen pakje met een cape.

Baarden en pruiken
Sint Nicolaas baarden verkopen wij in nylon en echt haar (yak en buffel haar).
De baardstellen zijn in vele soorten en prijsklassen. 
Wij hebben in ons assortiment een prachtig Sint Nicolaas baardstel. Dit is dé beste aanbieding op de markt van Sinterklaashaar.
De baard, pruik en losse snor zien er perfect uit. Een mooie kleur en volledig wasbaar. Bij de baard zijn de stukken voor de oren langs veel langer dan te doen gebruikelijk, dus ook bij grotere hoofden geen inkijk meer. De pruik is verstelbaar voor ieder hoofd, dus geen plastic binnenkant meer, wat u minder doet transpireren. Dubbel elastiek, zodat het elastiek niet meer weg kan schieten. Alle aanzetten zijn van binnenuit gestanst, dus u ziet geen enkele haaraanzet. 

Voor de Pieten hebben wij mooie eenvoudige pruiken en luxe pruiken met een verstelbare band. Maar ook kroeshaar of vele andere soorten pruiken voor trendy Pieten!

Schmink en accessoires
Schmink hebben wij in diverse soorten, voornamelijk van het kwaliteitsmerk Grimas. O.a. waterbasis, cake, crème en alcoholschmink. Uiteraard ook make up-sponsjes, penselen, mastix (baardenlijm), afschmink, fixeerpoeder etc.

Wij hebben tevens losse mijters van karton, fluweel en werkmijters. Maar natuurlijk ook: handschoenen, oorringen, maillots, veren, vele soorten kragen, collen, baretten, jute zakken en decoratieartikelen. Kortom, uw bezoek in onze winkel is zeker de moeite waard!

Huren kan ook!
Wij verhuren complete Sint en Pieten kostuums. De Sinterklaas is compleet met een mooie baard en pruik, mijter, staf en onderjurk. Het Pieten kostuum is inclusief baret met veer, pruik, kraag, maillot, handschoenen en col.

Onze verhuur Sint en Pietkostuums zijn verkrijgbaar in één soort uitvoering, De Sint is uitsluitend één maat en Piet van maat S t/m XXL.
De kostuums worden verhuurd per dag (24-uur systeem). Reserveer tijdig, want vol = vol.
Let op! Het huren van een kostuum kunt u uitsluitend telefonisch, per mail of bij ons in de winkel doen.
Sint en Piet kostuums worden uitsluitend in de Sinterklaasperiode vanaf de landelijke intocht t/m 6 december verhuurd.

Nieuwsbrief

Wilt u maandelijks op de hoogte blijven over onze nieuwtjes?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Voor onze Privacy Policy verwijzen wij u graag naar betreffende pagina, onderaan onze website.
Aanmelden
© 2011 - 2022 De Goudse Feestwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel